[dmpro_breadcrumbs bc_home_icon=”on” bc_home_color=”#595959″ bc_schema=”off” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” items_text_color=”#595959″ custom_margin=”|||-13px|false|false” custom_padding=”||||false|false” global_colors_info=”{}” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″ theme_builder_area=”post_content” /]

Projektledning och verksamhetsutveckling. Från start till mål.

Vi hjälper er med projektledning, telekonsulting och kommunikation.

Vi hjälper er att analysera nuläget, formulera målet, planera resan och sen genomföra den. Med andra ord att ta er och dig från start till mål

Våra styrkor

Våra största styrkor att leda, strukturera, paketera, effektivisera och leverera. Därför är det inte konstigt att vi leder det mesta i projektform. Vi gillar att ta saker från start till mål och sen avsluta.

Samarbetspartners

Vi tror på gig-ekonomin och på samarbeten. Vi samarbetar vi med andra bolag och kreativa konsulter där det behövs. Bland annat med  Call Center Management och som partnerkonsult till Redway. Vi arbetar också via konsultmäklare som Keyman och Ework.

Medlemskap

Som företag har vi valt att vara medlem i ett antal organisationer och sammanslutningar.

Bland annat är företaget medlem i Företagarna, Nätverket för Telekomanvändare – NTK,  Stockholm Gaylife, Sveriges Kommunikatörer, Marknadsföreningen i Stockholm och SGLCC – The Scandinavian LGBT Chamber of Commerce.

Personuppgifter

Vi hanterar enbart de personuppgifter som vi behöver för att kunna driva vår verksamhet och följa de lagkrav som finns.

Vi undviker att använda cookies och liknande funktioner på våra webbsidor om de inte behövs för att sidan ska fungera. Vi spårar inte besökare eller använder oss av avancerade analysverktyg. 

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarsfullt företagande

Varje år sponsrar vi olika verksamheter och organisationer antingen genom ideellt arbete eller kontanta medel. Föremålen har varierat genom åren. Under 2020 sponsrade vi den globala Priderörelsen genom att sponsra och bygga webbsiten för GlobalPride 2020. Övriga organisationer som fått stöd är bland annat Stockholm Pride, Söderhamn Pride, men även också RFSLs stödfond, katthem och fadderbarn via SOS Barnbyar.

När vi reser försöker vi resa så miljömedvetet vi kan. Åker tåg när det fungerar och kommunalt så mycket vi kan (om det inte är gång och cykelavstånd).

Försöker också handla rättvise-, och miljömärkt så mycket det går.

Under pandemin Covid-19 har vi anpassat oss efter de riktlinjer som finns i och med att det finns nära familjemedlemmar i högriskgrupp.

Mycket av arbetet har blivit på distans och resor undviks så mycket det går. Dock får de resor som behöver genomföras bli med bilkörning och inte kollektivt som normalt. 

Läs mer om hur vi arbetar i vår Miljöpolicy,och Kvalitetspolicy.

Nytt namn – AKZ Projekt AB

Efter 10 år valde vi att renodla verksamheten till att i huvudsak arbeta med projektledning varför vi vade att byta namn på bolaget till AKZ Projekt AB. 

AKX Creative – Web och sociala medier

Att nå ut och nå fram är kritiskt för all verksamhet och alla projekt. genom åren har verksamheten utökats med att stötta andra företagare och organisationer med sociala medier och produktion och underhåll av deras webbsiter.

Några av de kunder vi levererar kommunikationstjänster till är Advokatfirman LexIT, Läppe Byahus, Södermanlands bygdegårdsdistrikt, Jämtland Sniffers, SGLCC, NTK, Call Center Mangagement, SoundFactory Productions och Konstnären Nikitas Sävbark Kamparis.

Arbetet med kommunikation bedrivs under namnet AKX Creative.

Medarbetare

Alf Kjeller-Sellin

Alf är en mycket engagerad, motiverad och högt presterande konsult. Drivkraften är komplexa frågeställningar såväl tekniska som organisatoriska. Styrkorna är lång erfarenhet av att arbeta med stora organisationer och att leda stora komplexa projekt med fokus på hög kvalitet, leverans i tid och inom budget. Alf styrka är också att leda projekt och linjeorganisationer genom att lyfta fram individuella personers styrkor och skapa motivation så att gruppens gemensamma mål uppfylls.

Alf har erfarenheter och stor kompetens inom projektledning och verksamhetsutveckling i flera olika branscher. Bland annat inom IT & Telekommunikation, festivaler & event samt kommunikation. Alf är dessutom utbildare inom projektledning och telekom.

Utmärkelser

Alf var en av finalisterna till ”Diversity Index Award” 2018. 2013 fick kan priset  ”Keep up the Good Work” på QX Gaygala för sitt arbete med Stockholm Pride. Alf har blivit tilldelad ”Ambassador Award Multimedia Contact Centre” från Nortel för sitt arbete med att utveckla röststyrning och integration av röststyrningssystem med CRM och talsvarssystem.

Kontaktuppgifter
E-post: info@akz.se
Telefon: +46-70-5720990

Telefon:
Kontor: 08-660 09 90

Adress:
Box 6296
102 34  STOCKHOLM

Organisationsnummer:
556901-1710

Styrelsens säte är i Stockholm

Intresserad? Kontakta oss