Klart att vi som stödjer mustaschkampen 2020!

November, eller November, är snart slut men att mitt företag skulle stödja Mustaschkampen var självklart! Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och är en förrädisk och förjävlig sjukdom. Jag har nära erfarenhet av vad den ställer till med så jag vill på alla möjliga tänkbara sätt bidra till utbildning och forskning. Framförallt vill jag att du med prostata går och testar dig. Det är inte den gamle mannens sjukdom – det är alla med prostatas sjukdom. Mer information får du på närmaste vårdcentral eller via Prostatacancerförbundet.

Mustaschkampanjen

Mustaschkampanjen är Prostatacancerförbundets årligen återkommande kampanj för att lyfta medvetandet kring prostatacancer och manlig hälsa.

Bakom kampanjen står Prostatacancerförbundet och dess 27 patientföreningar. Till sin hjälp har de stolta partners, hundratals företag (däribland Alf Kjeller AB) och organisationer samt tusentals privatpersoner som gör Mustaschkampen möjlig.

Stötta du med

Även om årets kampanj börjar ta slut så kan du på många sätt stötta arbetet mot prostatacancer. Mer information får du via länkarna till Prostatacancerförbundet och Mustaschkampanjen.